Саша Ковачевиќ се фрлил од мост?

Loading...

Поп пејачот Саша Ковачевиќ за потребите на новиот високобуџетен музички спот стоел на ивица на мостот.А, дали на крајот ќе скокне од истиот останува да видиме кога монтажата ќе биде готова…А, дали на крајот ќе скокне од истиот останува да видиме кога монтажата ќе биде готова…

loading...
Loading...