Саша Поповиќ ја стави на рамена Карлеуша и ја дигна во вис,но…

Директорот на „Гранд“ продукција и познатата пеачка направија шоу во новата емисија „Ѕвездите на Гранд“ кое долго ќе се памети.Она од што многумина се изненадија е тоа дека Карлеуша откако ја дигнал во вис Поповиќ започнала да игра, погледнете.Жирито повторно направи шоу во „Ѕвездите на Гранд“, овој пат во главна улога се најдоа Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ.
Имено, директорот на „Гранд“ продукција во еден момент излегол на сцена со популарната пеачка, ја ставил на рамена и ја дигнал во вис.
Публиката паднала во транс, станала од своите столчиња и им аплаудирала, како и останатите од жирито.
Инаку да потсетиме, вакво нешто Саша Поповиќ своевремено го извел и со Лепа Брена, во тек на еден настап, а еве ако Саша Поповиќ и Јелена Карлеуша изгледаа сега во „Ѕвездите на Гранд“.
 
 
 

Она од што многумина се изненадија е тоа дека Карлеуша откако ја дигнал во вис Поповиќ започнала да игра, погледнете.Жирито повторно н

Пронајдете не на следниве мрежи: