Саше Ивановски: Храната ме релаксира и ослободува од стрес!

Loading...

Водителот Саше Ивановски раскажува како се справува со стресот и на што најмногу троши пари…Саше го лекува стресот на многу едноставен начин, а тоа е со храната.
„Дефинитивно најмногу трошам на храна, бидејќи така го лекувам стресот. Кога можам обожавам да јадам во ресторани“, изјави тој и додаде:
Прекрасните јадења во комбинација со вино едноставно ме релаксираат!Саше го лекува стресот на многу едноставен начин, а тоа е со храната.
„Дефинитивно најмногу трошам на храна, бидејќи така го лекувам

loading...
Loading...