Сатанистички ритуал: Мајка му ги ископала очите на нејзиниот син!

Loading...

Семејство од градот Незахуалкојотл, верувало дека овој крвав ритуал би ги доближил до Сатаната и така би биле спасени од земјотреси. Тие се осудени на 30 години затвор.Возрасните танцувале и го повикувале Сатаната, а потоа дошол ред да ги затворат очите во текот на ритуалот.
Со оглед на тоа што петгодишниот Фернандо одбил да ги затвори очите, мајката и нејзината сестра го зграпчиле и му ги ископале двете очи.
„Слушнавме врескање и тропавме на вратата, но никој не ни отвораше. Тогаш викнавме полиција. Полицијаците ја скршија вратата и влегоа внатре“, раскажува еден сосед.
Еден од полицајците рече дека внатре налетал на вистинска хорор сцена. Оскудно облечени сатанисти биле покрај детето кое било облеано со крв. Мајката веднаш ја признала вината.
Државата ќе му плати вградување на стаклени очи на детето, кои ќе мора да се менуваат како што ќе расте.Возрасните танцувале и го повикувале Сатаната, а потоа дошол ред да ги затворат очите во текот на ритуалот.
Со оглед на тоа што петгодишнио

loading...
Loading...