СЦЕНА ОД ХОРОР ФИЛМ: Крвава старица со секира во рацете им се појавила пред врата!

Ajкa Милановиќ (72), од Вољевац во Босна, брутално била претепана кога крадци влегле во куќата додека таа била сама и потоа ја врзале. Според зборовите на локалното население, старата жена некако успеала да се одврзе и да избега кај соседите. Имено, таа била сама во куќата кога била нападната од страна на две маскирани лица кои го барале нејзиниот сопруг.„Тие ја тепаа и ја прашуваа каде се парите и каде е нејзиниот сопруг. Таа лажел дека тој е дома и дека спие. Кога разбојници влегле во куќата, таа некако успеала да се одврзе и да избега низ прозорецот од кујната“, рекоа соседите.
„Сцената беше како од хорор филм. Ajka се појави по дождот и мракот целата претепана, крвава, каллива и мокра. Во едната рака носеше секира, а во другата нож. Рече дека била нападната од крадците кои и понатаму се наоѓале во нејзиниот дом“, раскажуваат сведоците.
Како што е соопштено од страна на локалните медиуми, се претпоставува дека крадците сзнаеле дека Ajka и нејзиниот сопруг пред пензијата работеле во Швајцарија и тие се очекувала дека ќе најдат пари или скапоцености.„Тие ја тепаа и ја прашуваа каде се парите и каде е нејзиниот сопруг. Таа лажел дека тој е дома и дека спие. Кога разбојници влегле во куќата

Пронајдете не на следниве мрежи: