СДСМ бега од соочување со народот

Идеологот на СДСМ, поддржувачот на политиките на Зоран Заев, Љубомир Фрчковски во емисијата „24 Анализа“ вчера го потврди партискиот став, дека немаат намера да се откажат од Тиранската Платформа и затоа нема да одат на избори.Граѓанскиот револт од молкот на СДСМ за Тиранската Платформа секој ден станува се поголем и поголем и тоа е причината зошто СДСМ избегнува соочување со народот и причината поради која СДСМ ги одложи и локалните избори.
-Нормално сметам дека локалните избори ќе ги одложат никој не е будала, да оди на локални избори со Платформа: „ Гласајте против Платформата на Албанците, гласајте против СДСМ“. Како они мислат дека  тоа можат да го изведат ?, рече Фрчкоски.Граѓанскиот револт од молкот на СДСМ за Тиранската Платформа секој ден станува се поголем и поголем и тоа е причината зошто СДСМ избегнува соочувањ

Пронајдете не на следниве мрежи: