СДСМ целосно ја поистовети државата со партијата

Loading...

Иако најголемата опозициска партија СДСМ постојано обвинува за некакво поистоветување на државата со партијата, сепак скандалозната покана на социјалдемократите испратена денеска до медиумите целосно го разобличи лицемерието на СДСМ и по којзнае кој пат партијата на Заев го покажа вистинското лице.Имено, СДСМ денеска испрати скандалозна покана до медиуми најавувајќи го пресот на техничкиот министер за внатрешни работи и генерален секретар на СДСМ, Оливер Спасовски.
– Ве известуваме дека денеска, во 12.15 часот, пред зградата на Владата на РМ, во името на министрите и дополнителните заменици министри од СДСМ, изјава за медиуми ќе даде Оливер Спасовски, генерален секретар на СДСМ и министер за внатрешни работи, стои во поканата. 
СДСМ на овој начин целосно ја поистовети државата со партијата, односно најави дека Оливер Спасовски во фунција на генерален секретар на СДСМ ќе дава изјава во име на министрите.
 
Поканата на СДСМ испратена до медиумите практично го разобличи вистинското лице на оваа партија, која скандалозно ја идентификува државата со партијата, иако постојано обвинува дека некој друг го прави тоа.Имено, СДСМ денеска испрати скандалозна покана до медиуми најавувајќи го пресот на техничкиот министер за внатрешн

loading...
Loading...