СДСМ/Сорос продуцираат лажни вести

Loading...

Соросовите медиуми се мајстори за fake news/ лажни вести!  Последен пат во Приштина сум бил во 2014 година.Соросовите медиуми се мајстори за fake news/ лажни вести!  Последен пат во Приштина сум бил во 2014 година. Вака пратеникот Антонио Милошоски ги демантира лажните вести објавени од соросовите медиуми дека тој и Никола Попоски биле во Приштина и молеле ДУИ да не прави Влада со СДСМ.
Либертас повикувајќи се на свои избори, кои очигледно се лажни, пишуваше дека Милошоски и Попоски од претседателот на собранието на Косово, Кадри Весели, “побарале помош односно го молеле да ги разубедел во раководството на ДУИ да не прават коалиција со СДСМ туку со нивната ВМРО ДПМНЕ“.Соросовите медиуми се мајстори за fake news/ лажни вести!  Последен пат во Приштина сум бил во 2014 година. Вака пратеникот Антонио Милошоски

loading...