Се бара возачот кој го пушти кучето во автобус за да се спаси од студот!

Loading...

Српските медиуми интензивно „трагаат“ по возачот на градскиот автобус кој му дозволил на кучето скитник да влезе за да се спаси од студот. Тој, пак, скромен, се уште не се јавува.
Кој и да е овој човек. сепак потегот е за почит! Браво!Тој, пак, скромен, се уште не се јавува.
Кој и да е овој човек. сепак потегот е за почит! Браво!

loading...
Loading...