Се бара жена која пукала во Лас Вегас

Loading...

Полицијата во Лас Вегас објави фотогарфија на жена за која се сомнева дека учестувала во пукањето во тој град.
 Се наведува дека се трага по Марил Денли за која постои сомневање дека се наоѓа во друштво на лицето кое пукаше и уби повеќе од 20 луѓе.
Исто така полицијата соопшти дека трага по две моторни возила за кои се претпоставува дека се користени во нападот.

 
Најмалку 20 лица се убиени, а повеќе од 100 лица се ранети кога вооружен напаѓач почна да пука на фестивал за кантри музика во Лас Вегас.
 Се наведува дека се трага по Марил Денли за која постои сомневање дека се наоѓа во друштво на лицето кое пукаше и уби повеќе од 20 луѓе.

loading...