Се фотографирала гола со својот син, но не очекувала бурни реакции!

Јулија Прудко, поранешна новинарка која ја води ПР агенцијата во Москва постави фотографија на својот Инстаграм профил која предизвика многу бурни реакции кај граѓаните кои ја следат.Станува збор за фотографија на која таа гола лежи со прекрстени нозе, додека го дои својот син Федор кој ги прекрива нејзините брадавици.
Што велите вие на ова?
Станува збор за фотографија на која таа гола лежи со прекрстени нозе, додека го дои својот син Федор кој ги прекрива нејзините брадавици.
Ш

Пронајдете не на следниве мрежи: