Се фрлил под воз, а соседите го снимале

Loading...

Страшна трагедија се сличила во Босна. Еден 45-годишен човек, се фрлил под воз и починал.
Меѓутоа најшокантната работа во целата приказна е што некои соседи наместо да помогнат на човекот, одлучиле да ги снимат последните моменти од неговиот живот.
“Чудно е како некои луѓе се собрале околу телото на несреќниот човек, а  не се потрудиле да му помогнат да преживее.“- пишуваат  босанските медиуми.
Од полициската станица е потврдено дека се случила трагедија и дека возот кој патувал на релација Сараево- Зеница прегазил човек. Но не е потврдено дали тој се самоубил.
„Несреќата се случила пред два дена во 18 часот во Босна“- потврдило Министерството за внатрешни работи.Страшна трагедија се сличила во Босна. Еден 45-годишен човек, се фрлил под воз и починал.

loading...
Loading...