Се изгубил во пустината на Австралија,а само за да преживее јадел….

Loading...

Германски турист кој се изгубил во ненаселено место во Австралија, преживеал две недели без храна, така што јадел инсекти, претежно муви- соопштува денес австралиската полиција.Даниел Дуџис (26) се изгубил во Февруари во една прошетка измеѓу двете села во напуштено место во Кливленд на истокот на Австралија. Синоќа го пронашле едни моторџии.
Дуџис рекол дека се изгубил поради поплавата во земјата и дека тотално ја изгубил ориентацијата.

Туристот на шала и раскажал на полицијата дека воопшто не бил гладен поради изобилството на муви во тоа подрачје.
Одбил лекарски преглед, и изјавил дека сега се чувствува добро, но дека е исто така многу гладен.Даниел Дуџис (26) се изгубил во Февруари во една прошетка измеѓу двете села во напуштено место во Кливленд на истокот на Австралија. Синоќа го прон

loading...
Loading...