Се јавија Чкембарите: Заев дојди во Битола да навиваш за Пелистер да видиме дали ќе си одиш од Тумбе Кафе!

Се јавија Чкембарите: Заев дојди во Битола да навиваш за Пелистер да видиме дали ќе си одиш од Тумбе Кафе! (Допис од Чкембарите)”Го гледаме Заев навива за Шкендија и Балистите кои ја пропагираат политиката на голема Албанија. Заедно со цело Косово вчера навиваше за Шкендија. Да го прашаме Заев кога последен пат бил на фудбалски натпревар на македонски фудбалски тим во Струмица, Скопје или еве Битола. Нека дојде нека навива кај нас за Пелистер па да видиме дали ќе си оди од Тумбе Кафе. За политички поени и га*** ќе си го дај! Ајде дојди и можи Битола ќе гласа за тебе! Сега сигурно шипците ќе те поддржат на избори и ќе имаш поќе шанси да освоиш поќе гласој!“
Допис од Чкембар од Битола

Извор: Exclusive.mk”Го гледаме Заев навива за Шкендија и Балистите кои ја пропагираат политиката на голема Албанија. Заедно со цело Косово вчера навиваше за Шкендија.

Пронајдете не на следниве мрежи: