Се надевал дека на овој начин ќе ја врати својата жена: Мислел дека ќе му прости ако и подари…

Loading...

„По 20 години брак ние се разведовме бидејќи таа мисли дека не сум најдобар сопруг и татко. Признавам дека направи неколку грешки и сакам да им се извинам на мојата сопруга и ќерка“…Вака својата приkазна ја започнува 41 годишниот Дариус Влодарски.
Но, она што го довело до медиумите не се неговите брачни проблеми туку начинот на кој се надевал дека ќе ја врати својата сопруга.

Овој емотивен човек чекал пред една продавница во Бристол 44 часа само за да го купи новиот модел на iPhone, бидејќи се надевал дека ако и поклони на својата сопруга „шестка“ таа повторно ќе му се фрли в прегратки.
Дали успеал или не незнаеме.. но овој негов потег навистина е пресмешен. Па зарем за еден ајфон може да се помине преку проблем туку-така?Вака својата приkазна ја започнува 41 годишниот Дариус Влодарски.
Но, она што го довело до медиумите не се неговите брачни проблеми туку на

loading...
Loading...