Се обеси учесничка на Х-фактор

Една од учесничките на американскиот Х-фактор и членка на женска група е пронајдена мртва минатиот викенд во својот стан.Од полицијата објавиле дека пејачката, членка на групата G.R.L., Симон Бетел, се самоубила со тоа што се обесила, а ниту на пријателите, ниту на семејството не им е јасно зошто го направила тоа.
Била на чекор од тоа да стане голема ѕвезда со оглед на тоа што  синглот „Ugly heart“ на нејзината група G.R.L.  владеел на топ листите во изминатите недели. 

Се појавиле приказни за тоа дека не била задоволна со парите и дека имала многу финансиски проблеми.
Нејзиниот татко Антони тврди дека неговата ќерка никогаш не покажувала знаци на депресија, но дека за себе говорела дека има невидлив хендикеп. Од полицијата објавиле дека пејачката, членка на групата G.R.L., Симон Бетел, се самоубила со тоа што се обесила, а ниту на пријателите, ниту

Пронајдете не на следниве мрежи: