Се обидела да го убие сопругот со шрафцигер

Loading...

Љ.Ѓ. од село Конопница се обидела да го убие својот сопруг со удар со шрафцигер во пределот на градите по што го однела во Здравствениот дом во Крива Паланка каде му биде укажана лекарска помош.Според полицијата, немилиот настан се случил пред три дена, а поради сериозноста на повредата, сопругот е префрлен во Клинички центар – Скопје.
Против Љ.Ѓ. е поднесена кривична пријава поради основано сомнение дека сторила кривично дело „убиство во обид”.Според полицијата, немилиот настан се случил пред три дена, а поради сериозноста на повредата, сопругот е префрлен во Клинички центар – Скопј

loading...