Се огласи Трајко Вељановски- направен е ФАЛСИФИКАТ

Трајко  Вељановски  докажа дека се врши насилно преземање на власта со фалсификат кој што е објавен во службениот весник.„Вистината е дека мои заменици како претседавач со конститутивната седница се: Стојан Миланов од СПМ и Јусуф Хасани од ДПТМ, назначени согласно член 10 став 1 од Деловникот на Собранието, на Конститутивната седница одржана на 30.12.2016 година, а не оној што ја потпишал одлуката што e објавена во Службен весник. Непроценливи штети за Македонија.“

Трајко Вељановски докажа дека се врши насилно преземање на власта со фалсификат кој што е објавен во службениот весник денеска.Дали постојат закони во оваа држава или не? Дали со ова е направен државен удар со несогледиви последици за државата, народот и економијата проценете сами.„Вистината е дека мои заменици како претседавач со конститутивната седница се: Стојан Миланов од СПМ и Јусуф Хасани од ДПТМ, назначени соглас

Пронајдете не на следниве мрежи: