Се огласи Зоран Марјановиќ од затвор!

Зоран Марјановиќ со своите цимери од Централниот затвор наводно непрекинато секојдневно зборува дека не е крив и дека е уапсен поради политички причини.Како што пренесува српски Информер, затворските чувари кои секојдневно се во контакт со Зоран тврдат дека сѐ му е спакувано за да се заштити вистинскиот убиец, моќен човек зад кој стојат крупни политичари. 
Тие велат дека тој во затворот е мирен и дисциплиниран, дека ги почитува сите правила, редовно јаде и излегува на прошетка. Во последните неколку дена целосно се опуштил во комуникација со цимерите.
Зоран и останатите затвореници редовно добиваат весници и последните неколку дена почнал да коментира за сѐ што се пишува во медиумите. Тврди дека е целосно невин и нема никаква врска со злосторството.Како што пренесува српски Информер, затворските чувари кои секојдневно се во контакт со Зоран тврдат дека сѐ му е спакувано за да се заштити вистин

Пронајдете не на следниве мрежи: