Се омажи ќерката на Наум Петрески

Пејачката Анастасија Петреска, ќерка на Наум Петрески, му кажа „ДА“ на своето момче.Нејзиното момче, Владимир Поповски кој е вокал во групата Биоритам, убавата Анастасија ја побарал за жена во Банско каде парот ги минува празничните денови.
Честитки се редат од најблиските на социјалните мрежи, каде парот ја објави веста. 
Нејзиното момче, Владимир Поповски кој е вокал во групата Биоритам, убавата Анастасија ја побарал за жена во Банско каде парот ги минува празничнит

Пронајдете не на следниве мрежи: