Се ослободил од џиновските тестиси, но што потоа?!

Loading...

Американецот Весли Ворен кој имаше деформитет на тестисите, тежок 60 килограм, по хируршката интервенција не е задоволен од новата состојба.
Човекот кој има 49 години, имал непријатности и не можел да има секс поради деформитет што настанал во 2008 година кога се повредил додека спиел! Повредата довела до зголемување на тестисите, заболување познато како скроталнен лимфадем, и за две години достигнале тежина од 60 килограми.
Во операцијата која траела 13 часа му биле отстранети џиновските тестиси, но Ворен сега има друг проблем, зашто „машкоста“ мора да му биде намалена на 2,5 сантиметри.
По операцијата, тој за таблоидите изјавил дека се чувствува несреќно:
– Се чувствувам покомфорно, немам на себе товар од 50 килограми меѓу нозете. Тоа е добро зашто ми беше загрозен животот. Но како последица на операцијата не е како што некогаш било. Тоа е цената која морав да ја платам и поради тоа се чувствувам несреќно, рекол Ворен.
Можете да погледнете како изгледал животот на Весли Ворен пред неговата операција на следниот ЛИНК.Американецот Весли Ворен кој имаше деформитет на тестисите, тежок 60 килограм, по хируршката интервенција не е задовол

loading...
Loading...