Се откри мистеријата: Еве зошто малечката Илма му го сврте грбот на Кики!

Loading...

После скандалозната информација дека Илма Карахмет му го сврте грбот на нејзиниот поранешен ментор Кики Лесендриќ во Тузла, Илма се јави на нејзиниот Фејсбук профил.Илма вели дека не го „откачила“ Кики, туку била спречена да се појави.
„Не е вистина дека го „одбив“ Кики, едноставно не бев во можност да присуствувам на истиот. Чудни медиуми, чудни таблоиди“-  напишала таа на нејзиниот профил.

13 годишното девојче изгледа дека никако не може да се помири со фактот дека испадна од шоуто.
Од толку самодоверба во неа исфрлањето од шоуто сеуште и е неприфатливо па со грев во неа секојдневно прави и пишува секакви работи по социјалните мрежи, па полека започнува да и станува доста одбивна на јавноста.
 Илма вели дека не го „откачила“ Кики, туку била спречена да се појави.
„Не е вистина дека го „одбив“ Кики, ед

loading...
Loading...