Се отвори мајката на најубавото девојче на светот: „Таа е многу скромна. Не знае дека е ѕвезда!“

Loading...

За деветгодишната Русинка Кристина Пименова, сите велат дека е најубавото девојче на светот. Оваа малечка манекенка дефинитивно е прекрасно дете и е најбараниот детски модел на светот.Кристина зад себе има бројни договори и насловни страници, а приказната за неа го обиколи светот. Многумина се прашуваат дали малечката Кристина е сексуализирана, но нејзината мајка Гликерија Широкова се брани со ставот дека таа во потполност ја заштитила нејзината ќерка од светот на славата. И додека нејзината мајка го тврди тоа, во исто време ја води кариерата на нејзината ќерка и ги одржува нејзините профили на Фејбук и на Инстаграм, каде што вкупно брои над 3 милиони обожаватели.
Кариерата на Кристина се вивна во ѕвездите кога имала само три години, а ја прославиле прекрасните сини очи и убавата насмевка.
„Таа е скромно девојче и не знае ништо за нејзината титула на ѕвезда. Никогаш нема слушнато за зборот популарност, бидејќи тој збор не го употребуваме дома“, вели Широкова. На коментарите дека нејзината ќерка е претерано сексуализирана и дека едноставно би требала да биде дете, Широкова коментира: „Ако некој ненормално реагира на фотографиите, тоа не е мој проблем“. Таа додаде и дека Кристина носи само детска облека и дека ретко користи шминка.
Освен тоа, Кристина работи само на строго одбрани проекти, кои ѝ одземаат многу малку време. Освен што се занимава со манекенство, Кристина тренира гимнастика и има напорно темпо на живот. Оди во училиште, а потоа има тренинзи кои траат четири до пет часа дневно. Многу е амбициозна и има само еден слободен ден во неделата.
ТУКА можете да погледнете дел од фотографиите на осумгодишната Кристина Пименова која полека, но сигурно го освојува светот!
Кристина зад себе има бројни договори и насловни страници, а приказната за неа го обиколи светот. Многумина се прашуваат дали малечката Кристина е

loading...
Loading...