Се ожени Тошо Малерот!

Денес на големо изненадување на најблиските роднини и пријатели, па и на неговите фанови, во Матичната служба во Скопје, се венча еден од најпознатите македонски ергени Васко Тодоровски познат како Тошо Малерот, пренесува Теа Модерна.Неговата избраничка Марија Христова (мајка на деветгодишна ќерка) која живее во Австралија, а во моментов е во Македонија заради венчавката. Нивните планови се поврзани со Австралија, каде заедно ќе заминат наскоро.
Фото: М.МНеговата избраничка Марија Христова (мајка на деветгодишна ќерка) која живее во Австралија, а во моментов е во Македонија заради венчавката. Нивнит

Пронајдете не на следниве мрежи: