Се подготвува инвазија на Украина

Како што денеска се известува огромен број на руски војници се трупа на границата со Украина. Веќе 100.000 војници, под полна борбена опрема се стационирани на границата со Украина. Ова е информација која се дистрибуира од страна на украински официјални лица. 
Од руска страна пак се негира било каква интервенција. 
Дали ќе има инвазија или сето ова е само војна на информации останува да се види.Веќе 100.000 војници, под полна борбена опрема се стационирани на границата со Украина. Ова е информација која се дистрибуира од страна на украинск

Пронајдете не на следниве мрежи: