Се појави дух на фотографија направена во Скопје

Loading...

Оваа фотографија денеска беше објавена на „ѕидот на сообраќајниот срам“ на Фејсбук. На истата се гледа дух на девојка.
Дали се работи за монтажа или за релна фотка, проценете сами.На истата се гледа дух на девојка.
Дали се работи за монтажа или за релна фотка, проценете сами.

loading...
Loading...