Се појави мистериозно суштество по ураганот

По ураганот „Харви“ на плажа во Тексас се појави мистериозно морско суштество, а биологот и експерт за јагули Кенет Тај верува дека зтанува збор за змијолика јагула со заби.Жена, која на плажата ја проценувала штетата направена од ураганот, го пронашла чудното животно, а за Би-Би-Си изјавила дека суштеството најверојатно е од морските длабочини, па за време на урагнот било исфрлено на крајбрежјето. 
Жена, која на плажата ја проценувала штетата направена од ураганот, го пронашла чудното животно, а за Би-Би-Си изјавила дека суштеството најверојат

Пронајдете не на следниве мрежи: