Се појавија мечки на патот Дебар- Маврово

Се појавија мечки на  патот Дебар- Маврово Несекојдневно искуство доживеале вчера граѓани движејки се на патот Дебар- Маврово. Имено тие се сретнале очи во очи со две мечки. За среќа мечките не биле агресивни и не ги нападнале. Па луѓето можеле и слободно да ги фотографираат.
Несекојдневно искуство доживеале вчера граѓани движејки се на патот Дебар- Маврово. Имено тие се сретнале очи во очи со две мечки. За среќа мечките

Пронајдете не на следниве мрежи: