Се појавила во емисија облечена како да е во бордел а потоа одлучила да се соблече до гола кожа…

Од бес соблече се од себе…Се беше во  ред  додека гостинката во  емисијата  реши  да се соблече до гола кожа. Погледнете  што  се случило.Се беше во  ред  додека гостинката во  емисијата  реши  да се соблече до гола кожа. Погледнете  што  се случило.

Пронајдете не на следниве мрежи: