Се породила МРТВА ПИЈАНА: Лекарите ЗАНЕМЕЛЕ од шок откако го прегледале бебето!

На пијаната Полјакиња којашто предвремено се породила во домот, а потоа го оставила бебето во болница и избегала, ѝ се закануваат пет години затвор. Полицијата и понатаму трага по таткото на бебето.Имено, Полјакињата (32) во пијана состојба се породила во домот и не повикала лекари. Соседите го слушнале плачењето на новороденчето и повикале брза помош. По извесно време, медицинскиот тим ги однел мајката и бебето во болница.
Во крвта на мајката докторите измериле 3,5 промили алкохол, а во крвта на бебето неверојатни 1,7 промили.
Откако се отрезнила, таа ја напуштила болницата и оттогаш полицијата не може да ги најде неа и таткото на бебето за да ги сослуша. Тие не се ни појавиле во болница за да дознаат како е нивната ќерка.
Како што пренесоа полските медиуми, на истата жена поради занемарување и загрозување на децата судот претходно ѝ ги одзел двата сина. Едниот сега има 11, а другиот 2 години.Имено, Полјакињата (32) во пијана состојба се породила во домот и не повикала лекари. Соседите го слушнале плачењето на новороденчето и повикале бр

Пронајдете не на следниве мрежи: