„Се прејадов и смрдам“ – сопругот ги запишал сите изговори за секс!

За 49 дена сакал секс 27 пати, а таа дури три. Фрустрираниот сопруг ги запишал сите нејзини изговори и ја покажал табелата, што таа тоа го смета како доказ за неговата незрелост…Сексуално фрустриран маж направил список на сите изговори кои неговата драга ги користела во текот на седум недели за да ја избегне својата „брачна должност“. Во тој период тој 27 пати иницирал секс и таа се согласила само три пати, а неговиот список кој неговата жена го објавила на интернет станал вистински хит.
Списокот содржи некои предвидливи изговори, но и негови духовити заклучоци кои ги оправдуваат. На пример покрај изговорот „исцрпена сум“ и „треба да се истуширам“, напишал – не се истушира до следното утро. Покрај изговорот „сакам да гледам филм“ стои – заспа 15 минути потоа.
Шокирана од мејлот на својот сопруг, жената се обидела да контактира со сопругот но тој не сакал да се јави. На крај таа го објавила списокот на интернет, за да слушне туѓо мислење и го осудила однесувањето на сопругот како „незрело“.
Сексуално фрустриран маж направил список на сите изговори кои неговата драга ги користела во текот на седум недели за да ја избегне својата „

Пронајдете не на следниве мрежи: