СЕ ПРЕПИЛ И ОСТАНАЛ ЖИВ: Му биле измерени 7,3 промили алкохол во крвта!

Loading...

Тој моментално се наоѓа на интензивна нега, а според пишувањата на српските медиуми, станува збор за пациент кој е роден во 1975 година и е примен во КБЦ Загреб. Во наодот за крв се гледа дека на пациентот во вторникот во попладневните часови му биле измерени 7,3 промили алкохол.
Според пишувањата на локалните српски медиуми, станува збор за пациент роден во 1975 година .
Тој моментално се наоѓа на интензивна нега. Неславниот рекорд во Срција го држи Нишлија, кому му се измерени 5,5 промили.
Тој управувал со „фиат“ а на сообраќајците кои го застанале им се оправдал дека печел ракија во чиј квалитет морал лично да се увери.
Четири ипол промили во крвта веќе се потенцијално смртоносни.Во наодот за крв се гледа дека на пациентот во вторникот во попладневните часови му биле измерени 7,3 промили алкохол.
Според пишувањата на

loading...
Loading...