Се преполови: Нема да верувате како изгледала Сандра Решиќ пред 3 години во „Ѕвездите на Гранд“

Сандра Решиќ повторно се натпреварува во Ѕвездите на Гранд, а нејзината мотивација е да влезе во финалето на најпопуларното натпреварување.Ќерката на покојниот пејач Нино која ја расплака Јелена Карлеуша со својата изведба во првиот круг, потполно го промени својот изглед во однос на периодот пред три години.
Дека Сандра има голема желба да стане ѕвезда доказ се нејзините фотографии од минатата сезона кога имала вишок килограми.
Таа успеала со редовни тренинзи и исхрана да изгуби преку 20 килограми. 
Ќерката на покојниот пејач Нино која ја расплака Јелена Карлеуша со својата изведба во првиот круг, потполно го промени својот изглед во однос на п

Пронајдете не на следниве мрежи: