СЕ ПРЕПРАВАЛ ДЕКА Е ГИНЕКОЛОГ: Секогаш кога жените му доаѓале на преглед…

Еден 17-годишен тинејџер, наводно се преправал дека е доктор на одделот за гинекологија во болница во западен Палм Бич, повеќе од месец дена пред луѓето од медицинскиот персонал да сфатат кој е всушност тој.Неговата измама била откриена дури откако му се претставил на д-р Себастијан Кент, кој работи на одделот за гинекологија и акушерство, пренесува The Independent.
Во полицискиот извештај е наведено дека тинејџерот бил во ординација додека вистинскиот доктор правел преглед.
„Првата работа на која ми текна е дека станувам многу стар, бидејќи денешните доктори секоја година стануваат сѐ помлади и помлади“, изјавил д-р Кент.
Потоа викнал обезбедување и полиција.
Од болницата изјавиле дека младичот не вршел никакви прегледи и додале дека локалните власти веднаш биле известени за случајот, како и дека се спроведува истрага.
Мајката на тинејџеот изјавила дека тој не бил под дејство на лекови, а против него не се покренати никакви обвиненија.Неговата измама била откриена дури откако му се претставил на д-р Себастијан Кент, кој работи на одделот за гинекологија и акушерство, пренесува Th

Пронајдете не на следниве мрежи: