Се проституирала за да магистрира!

Loading...

Дона Осутејс(33) работела како  проститутка затоа што сакала да ги заврши магистерските студии на Универзитетот Вестминстер.Таа заработила 300.000 фунти, но на државата не и платила данок, па сега за три месеци мора да плати 174.243 илјади фунти или да одлежи затворска казна од 2 ипол години.
Осутејтс наплатувала по 1000 фунти од вечер. Така таа почнала добро да заработува и уплатила депозит од 110.000 фунти за стан вреден 360.000 фунти.
Полицијата и упаднала во нејзиниот дом и нашла 72.702 фунти во кеш. Дона во јули минатата година била осудена на 16 месеци затвор.
КурирТаа заработила 300.000 фунти, но на државата не и платила данок, па сега за три месеци мора да плати 174.243 илјади фунти или да одлежи затворска к

loading...
Loading...