Се разбудив среде ноќ и сфатив дека некој го ЛИЖЕ моето МЕЃУНОЖЈЕ, а тоа не беше МОЕТО МОМЧЕ!

Loading...

„Само  ги  следев гласовите“, ѝ објаснил непознат маж  на девојката која ја нападнал.Џозеф Таоук (35) е осуден на две години  затвор, бидејќи провалил во куќата на жена и  ги  лижел интимните делови од нејзиното  тело. Она што  е уште почудно, тој го сторил тоа додека таа спиела покрај своето момче во Сиднеј.
Инцидентот се случил во  февруари минатата година, а на жената ѝ биле потребни 20 секунди  да сфати дека личноста која ја лиже не е нејзиното  момче.
Таа го  разбудила својот партнер, а тој  потоа го исфрлил непознатиот маж  од нивната соба.
Полицијата неколку  часа подоцна го пронашла нервозниот Тауок во близина на куќата за која тврдел дека погрешил и дека мислел дека се работи за пансион. Негова ДНК била пронајдена на пижамите од жртвата, а сигурносните камери го снимиле кога се случил инцидентот.
Подоцна се изјаснил за виновен за сексуално злоставување на жената и провала во куќата.
Судијата подоцна добил писмо од Таоук кој  тврдел дека е ментално  болен и дека „само ги следел гласовите“Џозеф Таоук (35) е осуден на две години  затвор, бидејќи провалил во куќата на жена и  ги  лижел интимните делови од нејзиното 

loading...