Се разведов на 37 години но никогаш не очекував дека ПОТОА мене ќе ми се случи ОВА

Loading...

По 12 години брак, новинарката Трејси Браун Хамилтон и нејзиниот сопруг одлучиле да се разведат. Сфатиле дека се само како многу добри пријатели кои сакаат да останат во брак. Во доба од 37 години и без деца, новинарката се одлучила за развод.
-Шест месеци откако се разделивме сфативме колку добра одлука донесовме. Се разведовме со пиво и сфативме дека донесовме добра одлука- вели таа.
Парот немал деца.
-Никогаш не бев сигурна дали да ги имам, а сега со оглед на тоа дека на 37 години се разведов, сфатив дека сама се одреков од основање на семејство и дека таа врата ми е затворена- додава.
И раскажува како нејзината романтична авантура со партнерот се претворила во цртан филм.

 
-Мислев дека ако бидам слободна, сите можности ми се отворени, а главно се се сведе на тоа да седам сама со вино и цигара- раскажува и додава дека дури отишла на пат во Кина, а потоа добила и отказ.
-Мојот пријател од Ирак ми советуваше да контактирам со пријателите од САД и до крајот на недалата веќе имав работа. Тој и јас подоцна почнавме да излегуваме односно започнавме некој вид на врска- додава. А пота се случи нешто неочекувано…
-Шест месеци подоцна, останав трудна. Кога нашиот син имаше осум месеци повторно останав трудна, а кога нашата ќерка наполни осум месеци верувате или не на пат беше и третото дете- раскажува новинарката.
Мојот живот се промени за 3 години целосно….Во доба од 37 години и без деца, новинарката се одлучила за развод.
-Шест месеци откако се разделивме сфативме колку добра одлука донесовме

loading...
Loading...