Се роди бебе држејќи контрацептивна спирала во рака

Луси Хелен од САД се шокирала дека воопшто забременила затоа што имала ставено спирала, а уште поголемо било изненадувањето кога малечкото момченце дошло на овој свет со спирала во рачето.Глетката од фотографијата која со молскавична брзина се прошири по интернет е неверојатна – новороденче со спиралата на мама во рачето, кое како да сака да порача “Појак сум од ова парченце!”
Луси се шокирала кога го видела својот син, па рекла: “Иако не ја планирав оваа бременост сите сме пресреќни заради Декстер.”
Гинекологот спиралата и ја ставил во август минатата година, а дека е трудна дознала 18 дена пред Божиќ, што значи дека забременила неколку дена по ставањето на спирала. Декстер е роден на 27 април, неколку дена пред терминот.
 Глетката од фотографијата која со молскавична брзина се прошири по интернет е неверојатна – новороденче со спиралата на мама во рачето, кое к

Пронајдете не на следниве мрежи: