Се роди бебе со две глави

Loading...

Во Индија се роди бебе се ретко пореметување, тоа има две глави, притоа и четири очи и два јазика. Семејството одбива да го лекува, односно одбива врз него да се направи хируршки зафат.
Сметаат дека доколку хируршки се интервенира, тоа ќе биде против Боговите. Некои од селаните дури сметаат дека бебето е Бог и му се поклонуваат.
Имено, бебето може да трепка со сите четири очи  исто така може да ги користи двата јазика истовремено. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Во Индија се роди бебе се ретко пореметување, тоа има две глави, притоа и четири очи и два јазика. Семејството одбива

loading...