Се самоуби една од девојките чии фотографии биле поставени на педофилската ФБ група!

Loading...

Една од девојките чии фотографии се објавени на спорната Фејсбук група се самоубила-објави српски Телеграф.Девојката е од Босна а нејзиниот иденититет не се открива. 
Да ве потсетиме станува збор за групата на која с еобјавуваат разголени фотографии на девојчиња од целиот Балкан. Покрај сликите наведени се и имиња и безобразни коментари. 
Иако во понеделникот пристапот до страната накратко беше блокиран страната сега повторно е достапна. А бројот на фанови постојано расне. 

Полицијата апелирала и ги предупредила сите девојчиња кои објавуваат слични содржини на Фејсбук дека треба да имаат на ум при објавување на сликите дека се согласуваат дека тоа веќе не се нивни приватни фотографии и дека може да ги преземе било кој, затоа што тоа е едно од правилата за користење на социјалната мрежа Фејсбук. 
Веќе е познато дек Ренато се крие зад таа Фејсбук група. 
А наводно освен него меѓу администраторите имало уште четири лица. Девојката е од Босна а нејзиниот иденититет не се открива. 
Да ве потсетиме станува збор за групата на која с еобјавуваат разголени фо

loading...
Loading...