Се санира патот во Виниче кој води до резервоарот за вода

Loading...

Се санира патот во село Виниче кој води до резервоарот за водаЖителите на ова скопско село пред неколку дена, за време на посетата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски побараа подобри услови за живот по невремето. Меѓу барањата беше токму и санирање на патот кој води до резервоарот за вода.
Мисајловски рече дека проблемот ќе биде решен, а механизацијата веќе е на терен и активно се работи на санирање на патот.Жителите на ова скопско село пред неколку дена, за време на посетата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и министерот за транспорт и врски Вла

loading...