Се сеќавате ли на најубавото девојче на светот? Денес има 15 години и никој не би рекол дека изгледа вака!

Loading...

Тајлејн Блондеи  својата манекенска кариера   ја започна на 4  години.Од тогаш нејзината кариера е во  постојан раст.
Претрпе многу  критики, бидејќи  како манекенка, била премногу мала за таа напорна работа. Но, по нејзиното  лице тоа никогаш не би се рекло, бидејќи изгледа како  возрасна девојка.

Идејата била да го покажат девојче кое си  игра со  работите на својата мајка.
 Тогаш  целата кампања  била жестоко критикувана.
На 15- годиша возраст ова девојче  веќе има 10 години  искуство во работата со  најголемите брендови.
 Денес, најубавото  девојче на светот има своја фирма и  Инстаграм профил со  скоро  300 илјади фанови.

 

Освен тоа, таа е амбасадор на брентот  L’Oréal Paris и  веќе  имала прилика да прошета  на црвениот тепих во  Кан.
Од тогаш нејзината кариера е во  постојан раст.
Претрпе многу  критики, бидејќи  како манекенка, била премногу мала за таа н

loading...