Се сликала пред 10 години на одмор- сега сфатила што има на сликата

Верона Колики се фотографирала пред 10 години, како дете на одмор во Црна Гора, а сега по долги години кога повторно ќе ја погледне фотографијата, сфаќа дека и го сменила животот.На фотографијата е фотографирана со семејството, а позади неа има дете кое е на душек. Тоа дете денес верувале или не и е вереник.
Тие го сфатиле тоа додека заедно ги гледале сликите од детството.
На фотографијата е фотографирана со семејството, а позади неа има дете кое е на душек. Тоа дете денес верувале или не и е вереник.
Тие го с

Пронајдете не на следниве мрежи: