Се сликала во креветот на својата ќерка, а потоа сфатила дека нешто не е во ред!

Loading...

 
Сакала само да ја изненади својата ќерка. Дијана, мајката на студентката Мек Кен Пилинг (18) сакала да ја изненади својата ќерка. Отишла во студентскиот дом каде престојувала Мек, без да се најави. Откако успеала тајно да влезе во нејзината соба, направила селфи и фотографијата и ја пратила на ќерка си. 

Всушност, мајката ја погрешила собата и не само тоа туку и домот во кој престојувала нејзината ќерка.

 
Мек Кен ја објавила фотографијата на Твитер, а набрзо таа станала вирална.
 Откако успеала тајно да влезе во нејзината соба, направила селфи и фотографијата и ја пратила на ќерка си. 

loading...
Loading...