СЕ СЛУЧИ ЧУДО: Ликот на Богородица се појави на дрво на кое му ја отсекле гранката

Loading...

Чудо се случило во Подгорица. Според изјавите на мештаните, на багрем чија гранка била отсечена пред два месеци се појавила Богородица.Дрвото денес веќе е хит, поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат пред се за да го видат ликот на Богородица и да остават цвеќе, а секако и да си посакаат желба.Дрвото денес веќе е хит, поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат пред се за да го видат ликот на Богородица и да остават цвеќе, а се

loading...