Се соблече и Сара!

И Сара се соблече!Летните бикини фотографии на младата и надежна поп пејачка Сара Маркоска ни носат сонце во овој понеделнички ден. Згодна како и секогаш Сара објави неколку фотографии од неа и нејзините другарки со кои го помина летниот одмор на плажите во Црна Гора.

 

Извор: Убавина и здравјеЛетните бикини фотографии на младата и надежна поп пејачка Сара Маркоска ни носат сонце во овој понеделнички ден. Згодна како и секогаш С

Пронајдете не на следниве мрежи: