„Се шокирав од снимката каде го убиваат мојот син“

„Ја видов снимката на на која човек го убива син ми. Занемев, шокиран сум. Па зар еден наркоман и дебил да му пресуди, со овие зборови го искажа својот гнев таткото на убиениот Никола Бојовиќ.Вук Бојовиќ, таткото на Никола Бојовиќ кој беше застрелан пред неколку месеци, останал шокиран кога ја видел снимката на која се гледа како е убиен неговиот син.
„Ја видов снимката на на која човек го убива син ми. Занемев, шокиран сум. Па зар еден наркоман и дебил да му пресуди. Ги предупредував властите дека нешто ќе се случи со мене и моето семејство, ама никој ништо не направи”, рекол Вук Бојовиќ, за Ало.
Тој во неколку наврати се обидел да дојде до снимката на убиството, но доживеа таа снимка да дојде до целата јавност и да ја види ликвидацијата на неговиот роден син.
Никола Бојовиќ беше убиен со неколку истрели од пиштол, откако непозната личност го чекала пред пекара и му пукала во глава.Вук Бојовиќ, таткото на Никола Бојовиќ кој беше застрелан пред неколку месеци, останал шокиран кога ја видел снимката на која се гледа како е убиен

Пронајдете не на следниве мрежи: