Се сврши „Мис на Македонија“

Loading...

Актуелната мис на Македонија по своето враќање од светскиот избор за убавина на Бали се сврши со своето момче.Честа да биде со оваа наша убавица ја има српскиот кошаркар кој игра за „КК Пелистер“ Никола Вуксановиќ.  
 Доколку сакате да ја погледнете галеријата на Кристина Спасеновска тоа можете да го направите тука. 
Станете наш Фејсбук фан и погледнете ги галериите од најубавите девојки од Македонија и Балканот.
– Очекував дека ќе ме побара за жена, но не очекував сега. Но,ваквата голема љубов мораше да добие круна. За мене, љубовта енајцврстиот столб во семејството, а ние двајцата ја имаме воизобилство. Не очекував дека на 20 години ќе го запознаам човекотна мојот живот. А, кога го запознав, не ми требаше многу за да госфатам тоа. Никола е зрел, интелигентен, духовит и секогаш епозитивен. Знае да ги почитува вредностите и тоа најмногу ми седопаѓа кај него. За свадба е рано бидејќи се договоривме дека првоќе го завршам факултетот, да го остварам она што си го ветивсебеси, а и на мојот покоен татко. Но, се подразбира, по завршувањена факултетот, ќе живееме во Србија – вели Кристина.Честа да биде со оваа наша убавица ја има српскиот кошаркар кој игра за „КК Пелистер“ Никола Вуксановиќ.  
 Доколку с

loading...
Loading...