Се укинува ријалити шоуто на Кардашиан?!

Loading...

Ким Кардашиан решила да го одложи на неодредено време снимањето на шоуто, што го прослави целото семејство.Причината, како што пишуваат странските медиуми е поврзана со последиците од инцидентот во Париз, кога пред неколку дена петмина мажи упаднале во хотелската соба на Ким и под закана со оружје и украле вреден накит.
Ким е наводно се уште многу потресена и поради се, сега ги испитува своите активности на социјалните мрежи, но и експонираноста во медиумите за што експерите велат дека им олесниле на разбојниците да ја откријат нејзината локација.Причината, како што пишуваат странските медиуми е поврзана со последиците од инцидентот во Париз, кога пред неколку дена петмина мажи упа

loading...