Се венчаа Јована и Жељко Јоксимовиќ

Loading...

Жељко Јоксимовиќ и неговата сопруга Јована се венчаа и според црквените обичаи. Венчавката  се одржи денес во црквата Александар Невски во Белград.На церемонијата писуствуваа и сватовите, меѓу кои и братот на Жељко, Саша и кумот Бане Обрадовиќ. Инаку Жељко и Јована дошле заедно на венчавката заедно со синот Коста.
Водителката носеше бела венчаница, додека Жељко носеше елегантно одело. По венчавката, свадбената веселба продолжила  во  ресторан.
Жељко и Јована инаку се во брак од 2012 година.На церемонијата писуствуваа и сватовите, меѓу кои и братот на Жељко, Саша и кумот Бане Обрадовиќ. Инаку Жељко и Јована дошле заедно на венчавката з

loading...
Loading...